Het volgende Muziek aan Huis+ festival vindt plaats op 14 april 2024!
Aanmelden van huiskamers en artiesten kan tot 1 februari 2024.

Op zondag 14 april 2024 vindt in Velp en Rozendaal de 4e editie plaats van het festival Muziek aan Huis+. Dorpsgenoten kunnen die middag genieten van optredens door opkomend en gearriveerd talent op bijzondere locaties. Daarvoor vragen we muzikanten en artiesten, gastheren en gastvrouwen om zich aan te melden.

We streven ernaar dat 30 artiesten optreden op 30 podia, in huiskamers, verzorgingshuizen en kerken. Naast muziek is er ook ruimte voor theater, dans, voordrachtskunst en andere creatieve uitingen. Dat verklaart het plus-teken achter de naam van dit festival.

Muzikanten en artiesten gezocht!

Voor wie zelf wil optreden bij Muziek aan Huis+: alle muziekgenres zijn welkom. Denk aan klassiek, pop, jazz, country, en daarnaast ook dus podiumkunsten zoals toneel, voordrachtskunst, goochelen of dans. Optreden kan solo of als duo, als band, klein orkest, ensemble of koor. Je verzorgt drie optredens van maximaal 30 minuten voor een klein publiek in een huiselijke omgeving. Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier.

Huiskamers gezocht!

Gastheren en gastvrouwen die graag een feestelijke middag in eigen huis organiseren, kunnen zich aanmelden als ‘huiskamer’. Het mag natuurlijk ook een tuinhuis, serre of zaaltje zijn. Verzorgingshuizen en opvanghuizen kunnen ook meedoen. Een mooie manier om de bewoners een gezellige middag te geven en mensen uit de buurt te ontvangen. Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier. Na aanmelding komt iemand van de werkgroep Muziek aan Huis langs om kennis te maken en alles door te spreken.

Doel Muziek aan Huis+

Muziek aan Huis+ wil via muziek en andere podiumkunsten de onderlinge ontmoeting tussen inwoners van Velp en Rozendaal bevorderen. Het is een festival voor en door dorpsgenoten. Alles gaat in principe met gesloten beurzen, want iedereen moet van de optredens kunnen genieten zonder financiële drempels. Opa’s en oma’s, kinderen en kleinkinderen, buren en familie, jong en oud, mobiel en minder mobiel, iedereen is welkom. Je kunt naar eigen zin en smaak een programma samenstellen en van optreden naar optreden wandelen of fietsen. Elk optreden duurt ongeveer een half uur. Muziek aan Huis+ wordt georganiseerd door een enthousiaste werkgroep van de Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter.

Praktische informatie

Festival Muziek aan Huis+: zondagmiddag 14 april 2024, 12.00 – 17.00