Informatie voor publiek

Informatie over de editie van 2021 kunt u maart 2021 op de website verwachten

Wat voor soorten muziek kun je verwachten bij Muziek aan Huis?

De muzikant(en) brengen heel verschillende muziekstijlen ten gehore instrumentaal en vocaal: klassiek, jazz, popmuziek, luisterliedjes enzovoort.
op de zondag van de uitvoeringen zal er een  programmakrant beschikbaar zijn, die het mogelijk maakt een route uit te stippelen om muziekoptredens naar eigen smaak te bezoeken.  Ook de huis -aan -huis bladen zullen hierover informeren.

 

Zijn de optredens gratis te bezoeken?

De toegang tot de optredens is gratis.
Een vrijwillige bijdrage (advies 5€ per middag) ter bestrijding van de kosten van Muziek aan huis wordt zeer op prijs gesteld.
Ook kan er gedoneerd worden via de website (zie de pagina met sponsoren en donateurs).

 

Toegankelijkheid Muziek aan Huis.

Bent u niet in staat om zelfstandig uw huis te verlaten en hebt u geen buren of kennissen die u mee kunnen nemen dan kunt u de mogelijkheden op de pagina ‘Vervoer’ raadplegen.
Op deze pagina, die vanaf 2 oktober op de site staat, kan vervoer worden aangevraagd. Op 20 oktober sluit de aanvraagtermijn.

Wat zijn de spelregels?

Tijdens Muziek aan Huis maak je gebruik van de gastvrijheid van je dorpsgenoten. Het is logisch dat je je dienovereenkomstig gedraagt. Daaronder valt bijvoorbeeld ook dat je op tijd bij een optreden aankomt en het gehele concert bijwoont.

 

Heb je nog vragen over Muziek aan Huis?

Neem gerust contact op via info@mah-velprozendaal.nl of bel ons tussen 18.00 en 19.00 uur op 06 81969956