Aanmelding voor de editie 15 mei 2022 kan tot 1 maart 2022

Informatie voor Muzikanten en andere Podiumkunstenaars

Muziek+ aan Huis staat open voor iedereen die verdienstelijk muziek maakt of een ander verdienstelijk podiumoptreden kan verzorgen, alleen of in een groep, en een relatie heeft met Velp/Rozendaal. Wij hopen op een gevarieerd aanbod!

 

Tot wanneer kan je je aanmelden?

Aanmelden kan vanaf 1 december 2021 tot uiterlijk 1 maart 2022. Voor de organisatie is het plezierig ruim van te voren te weten hoe groot het aanbod is. Geef je daarom snel op!

 

Wanneer en hoe vaak speel je ?

Je verzorgt op zondagmiddag 15 mei  3 optredens van maximaal een half uur met ruime tussenpozen.

 

Krijg je betaald voor het optreden?

De bedoeling is dat het festival met gesloten beurzen plaats vindt. Dit geldt zowel voor de huiskamers als voor de muzikanten, zodat een bezoek aan het festival voor de bezoekers laagdrempelig is. De huiskamers bieden een gratis podium aan muzikanten, de muzikanten bieden belangeloos hun muziek aan aan de bezoekers. Hoezeer wij ook vinden dat een muzikant de juiste waardering verdient, wij beschikken niet over de financiële armslag om de muzikanten te honoreren. Je wordt natuurlijk wel genoemd in al onze publiciteitsuitingen en je bent van harte welkom bij de openings- en slotbijeenkomst.

 

Is Muziek aan Huis verzekerd tegen vernieling of diefstal?

Deelname is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vernieling/diefstal o.i.d. van (spullen in) de huiskamer of instrumenten en apparatuur van muzikanten.

 

Mag je een voorkeur voor een huiskamer uitspreken?

Ja, we zullen proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Als je daarover al overeenstemming hebt bereikt met de gastheer/vrouw, moeten zowel huiskamer als muzikant(en) dat op hun eigen aanmeldingsformulier aangeven.

 

Wat gebeurt er nadat je je hebt aangemeld?

Na het sluiten van de inschrijftermijn krijg je bericht of je geselecteerd bent. Wij gaan dan de geselecteerde muzikanten en huiskamers koppelen. Daarop volgt een informatieavond in april/mei (de datum wordt later bekend gemaakt), waar je alvast je gastvrouw en -heer kunt ontmoeten. Het is belangrijk dat je op deze bijeenkomst aanwezig bent. Eventueel kunnen daar afspraken gemaakt worden voor een kennismaking van de muzikanten met de ruimte waarin ze zullen optreden. Gebeurt er na aanmelding iets waardoor je niet meer mee kunt doen, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten. Muzikanten en huiskamers moeten op elkaar kunnen rekenen!

 

Heb je nog vragen over Muziek aan Huis?

Neem gerust contact op via info@mah-velprozendaal.nl  desgewenst met achterlating van je telefoonnummer.