Aanmelding 2019 gesloten! Informatie over de editie van 2021 kunt u maart 2021 verwachten

Informatie voor Huiskamers

Wanneer is Muziek aan Huis?

Op zondag 27 oktober 2019 van 13.00-17.30 uur.

 

Kan iedereen zijn huiskamer beschikbaar stellen voor Muziek aan Huis?

Iedereen kan zich aanmelden. Wij willen van Muziek aan Huis een echt dorpenfestival maken.

 

Wanneer is je huiskamer geschikt?

Alle huiskamers zijn in principe geschikt, groot of klein, mits er geschikte muzikanten zijn voor je huiskamer. Ook gemeenschappelijke ruimtes van b.v. verzorgingshuizen kunnen zich opgeven.

 

Mag je een voorkeur voor een muzikaal genre uitspreken?

Ja, we zullen proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Als je een speciale muzikant of groep in je huiskamer wilt ontvangen, moeten zowel huiskamer als muzikant(en) dat op hun eigen aanmeldingsformulier aangeven.

 

Wordt er verder nog iets van je verwacht?

Een kopje thee, koffie of iets dergelijks verhoogt de gezelligheid….

 

Tot wanneer kun je je aanmelden?

Aanmelden kan vanaf heden tot uiterlijk 15 augustus. Voor de organisatie is het plezierig al voor de grote vakantie te weten hoe groot het aanbod is. Geef je daarom snel op!

 

Wat gebeurt na je aanmelding?

Je ontvangt een berichtje van een van onze vrijwilligers voor een huisbezoek. Deze beoordeelt voor wat voor optreden je huiskamer geschikt is. Na het sluiten van de inschrijftermijn gaan wij de geselecteerde muzikanten en huiskamers koppelen. Je ontvangt bericht of je huiskamer is uitgekozen. Daarop volgt een wederzijdse kennismakingsavond in de tweede helft van september (de datum wordt nog bekend gemaakt). Het is belangrijk dat je op deze bijeenkomst aanwezig bent. Daarna is de deelname definitief. Gebeurt er na aanmelding iets waardoor je niet meer mee kunt doen, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten. Muzikanten en huiskamers moeten op elkaar kunnen rekenen!

 

Is Muziek aan Huis verzekerd tegen vernieling of diefstal?

Deelname is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vernieling/diefstal o.i.d. van (spullen in) de huiskamer of instrumenten en apparatuur van muzikanten.

 

Heb je nog vragen over Muziek aan Huis?

Neem gerust contact op via info@mah-velprozendaal.nl  of bel ons tussen 18.00 en 19.00 uur op 06 81969956