De aanmelding voor het festival op 15 mei 2022  is gesloten.

Informatie voor Huiskamers

Wanneer is Muziek aan Huis +?

Op zondag 15 mei 2022 van 13.00-17.30 uur.

 

Kan iedereen zijn huiskamer beschikbaar stellen voor Muziek aan Huis?

Iedereen kan zich aanmelden. Wij willen van Muziek aan Huis+ een echt dorpenfestival maken.

 

Wanneer is je huiskamer geschikt?

Alle huiskamers zijn in principe geschikt, groot of klein, mits er geschikte muzikanten of andere podiumkunstenaars zijn voor je huiskamer. Ook gemeenschappelijke ruimtes van b.v. verzorgingshuizen kunnen zich opgeven. De foto’s van de editie 2019 laten zien dat je het begrip ‘huiskamer’ heel breed kunt interpreteren. Nu het festival in mei gepland is, is het ook denkbaar dat bij mooi weer een optreden buiten in een tuin plaats vindt.

 

Mag je een voorkeur voor een muzikaal genre uitspreken?

Ja, we zullen proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Als je een speciale muzikant of groep in je huiskamer wilt ontvangen, moeten zowel huiskamer als optredende kunstenaars dat op hun eigen aanmeldingsformulier aangeven.

 

Wordt er verder nog iets van je verwacht?

Een kopje thee, koffie of iets dergelijks verhoogt de gezelligheid….

 

Tot wanneer kun je je aanmelden?

Aanmelden kan vanaf 1 december 2021 tot uiterlijk 15 maart 2022. Voor de organisatie is het plezierig al vroegtijdig te weten hoe groot het aanbod is. Geef je daarom snel op!

Laat je door de onzekerheid die veroorzaakt wordt door de Coronamaatregelen niet weerhouden om je huiskamer aan te melden. Wanneer de situatie en de regelgeving het vereisen wordt het festival uitgesteld.

 

Wat gebeurt na je aanmelding?

Je ontvangt een berichtje van een van onze vrijwilligers voor een huisbezoek. Deze beoordeelt voor wat voor optreden je huiskamer geschikt is. Na het sluiten van de inschrijftermijn gaan wij de geselecteerde optredens en huiskamers koppelen. Je ontvangt bericht of je huiskamer is uitgekozen. In de tweede helft april of begin mei 2022 (de datum wordt nog bekend gemaakt) volgt de kennismaking met de kunstenaars. Het is belangrijk dat je op deze bijeenkomst aanwezig bent. Eventueel kunnen daar afspraken gemaakt worden voor een kennismaking van de optredenden met de ruimte waarin ze zullen optreden. Gebeurt er na aanmelding iets waardoor je niet meer mee kunt doen, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten. Kunstenaars en huiskamers moeten op elkaar kunnen rekenen!

 

Is Muziek aan Huis verzekerd tegen vernieling of diefstal?

Deelname is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vernieling/diefstal o.i.d. van (spullen in) de huiskamer of instrumenten en apparatuur van optredenden.

 

Heb je nog vragen over Muziek aan Huis?

Neem gerust contact op via info@mah-velprozendaal.nl  en laat desgewenst een telefoonnummer achter.